Over Ons

De man achter
Tuinen VDH, Arne

GROENE RUIMTE CREËREN MET PASSIE
Man van weinig woorden maar met veel goesting

Van kindsbeen af was al duidelijk dat stilzitten niet aan mij besteed was. Na de lagere school koos ik er heel bewust voor om verder te studeren aan de Tuinbouwschool Melle. Ik volgde er ook een 7° specialisatiejaar met de bedoeling om zo snel mogelijk mijn eigen zaak te kunnen starten. Die droom is vandaag werkelijkheid.

Op de Tuinbouwschool deed ik de nodige kennis op omtrent planten, aanleg en onderhoud van tuinen, nodige materialen en producten. Ik leerde deze ook correct te gebruiken.

Intussen kon ik ervaring opbouwen in tuinaanleg, aanleg van verhardingen, daktuinen, (zwem)vijvers en zwembaden.

Mijn motto is : als de klant tevreden is dan zijn wij bij Tuinen VDH tevreden. Om dit motto waar te maken doet Arne graag dat extraatje meer. Op die manier kan elke klant vol lof terugkijken op onze samenwerking.

Contacteer ons
Tuinen VDH, of gewoon Arne
ons verhaal
Arne Vanderhaeghen is een jonge man met ervaring én gevoel voor tuinaanleg en -onderhoud. Wat zijn handen passeert, is fijn afgewerkt.
onze missie
Dat is simpel. De beste oplossing bieden aan onze klanten. Onze ervaring in tuinaanleg levert ons de nodige kennis op om aan elke wens van de klant met glans te voldoen.
Nog vragen?

Neem snel contact op voor meer informatie

Contacteer ons
Transformeer je tuin, van ontwerp tot realisatie.
Arne Vanderhaeghen - Tuinen VDH
Tuinen VDH met Arne Vanderhaeghen

Reginald Warnefordstraat 57, 9040 Gent

Hoe kunnen we u helpen?

info@tuinenvdh.be

0471 56 91 73