Aanbod

Onze services mooi op een rijtje

1

Tuinontwerp

Een mooi eindresultaat boek je door een doordacht tuinontwerp. De mooiste tuinontwerpen zijn een kruisbestuiving tussen de wensen van de klant en de ervaring van Tuinen VDH. Hou je dus zeker niet in om al jouw ideeën aan te brengen zodat we samen tot één tuinontwerp kunnen komen.

2

Verharding

Een zonnig en gezellig terras of een uitnodigende oprit? Tuinen VDH zoekt de juiste verharding om jouw terras of oprit met duurzame materialen af te werken. Mooi passend in het geheel en aangelegd volgens de regels van de kunst.

3

Afsluiting

Méters afsluiting rondom je tuin in hout of ander materiaal? Geen probleem! Intussen heeft Tuinen VDH wel de nodige meters afsluiting geplaatst om te weten welke afsluiting jouw tuin het meeste cachet geeft.

4

Drainage - Beregening

Een goede waterhuishouding in je tuin is onmisbaar. Zowel de aanvoer als de afvoer is daarbij erg belangrijk. Tuinen VDH installeert dan ook drainagesystemen én systemen om de beregening van je tuin tot in de puntjes te verzorgen.

5

Zwemvijver - Zwembad

Altijd een beetje vakantie bij jou thuis met een vijver of zwembad. Steeds meer mensen hechten veel belang aan een tuin met vakantiegevoel. Misschien hoort daar wel een natuurlijke vijver of een zwembad bij. Tuinen VDH maakt werk van zo’n vijver of zwembad die mooi past in het geheel.

6

Aanplanting

De grond wordt, rekening houdend met het klimaat, grondig voorbereid én nadien aangeplant met de nodige zorg. Zo geven we de planten een optimale kans om goed te gedijen.

7

Aanleg gazon

Een perfect groen gazon maakt iedereen trots. Het klinkt makkelijker dan het is want bij een gazon komt meer kijken dan je denkt. Een gezonde grond, onkruidwering, goede waterhuishouding én onderhoud. Maar het resultaat is altijd genieten, ook voor Tuinen VDH.

8

Tuinonderhoud

Vakkundig onderhoud van je tuin maakt écht het verschil. Geen kans op wegkwijnende planten maar een tuin vol leven, een gazon zonder dorre plekken, een vijver zonder overdadige algengroei. Tuinen VDH weet met z’n ervaring alles tijdig aan te pakken.

Nog vragen?

Neem snel contact op voor meer informatie

Contacteer ons
Transformeer je tuin, van ontwerp tot realisatie.
Arne Vanderhaeghen - Tuinen VDH
Tuinen VDH met Arne Vanderhaeghen

Reginald Warnefordstraat 57, 9040 Gent

Hoe kunnen we u helpen?

info@tuinenvdh.be

0471 56 91 73